Brno Creative Days 2024 se uskuteční od 19. do 27. října a nabídnou návštěvníkům bohatý program plný inovací, kreativity a inspirace. Tento festival spojuje několik významných akcí, jako jsou Prototyp, Maker Faire Brno a GameDev Connect, a přináší tak jedinečnou příležitost pro všechny milovníky designu, vědy a technologií.

Co očekávat na Brno Creative Days 2024?

  1. Prototyp: Festival, který propojuje umění, vědu a technologie. Tento rok se můžete těšit na interaktivní výstavy, workshopy a přednášky, které vás zavedou do světa inovací a kreativity.
  2. Maker Faire Brno: Největší světová přehlídka inovací a kreativity, kde se setkávají vynálezci, tvůrci a nadšenci do moderních technologií. Akce nabízí interaktivní projekty a workshopy pro celou rodinu.
  3. GameDev Connect: Akce zaměřená na herní vývoj, která propojuje profesionály z herního průmyslu s komunitami začátečníků, studentů a veřejnosti. Těšit se můžete na přednášky, diskuse a networking.

Proč navštívit Brno Creative Days 2024?

  • Inspirace a vzdělávání: Festival nabízí jedinečnou příležitost setkat se s předními odborníky z různých oborů a získat nové poznatky a dovednosti.
  • Networking: Ideální místo pro navazování nových kontaktů a spoluprací. Setkáte se zde s lidmi, kteří sdílejí vaši vášeň pro kreativitu a inovace.
  • Kreativní atmosféra: Festival se koná v různých zajímavých lokalitách po celém Brně, což přispívá k jeho unikátní atmosféře.

Zajímavosti o Brno Creative Days 2024

  • Nové venkovní expozice: Tento rok festival nabídne i venkovní expozice, které budou zdarma přístupné veřejnosti.
  • Podpora mladých talentů: Brno Creative Days dává prostor mladým a začínajícím tvůrcům, kteří zde mohou prezentovat své projekty a získat cennou zpětnou vazbu.
  • Mezinárodní účast: Festival přivítá odborníky a tvůrce z celého světa, což přináší globální perspektivu a nové trendy do Brna.

Kde se to bude konat?

Brno Creative Days 2024 se budou konat na různých místech po celém Brně, včetně Brněnského výstaviště (BVV), které bude hostit hlavní akce jako Maker Faire Brno a GameDev Connect.

Jak se zapojit?

Pokud máte zájem se zúčastnit Brno Creative Days 2024, sledujte oficiální webové stránky brnocreativedays.cz, kde najdete aktuální informace o programu a možnostech registrace. Ať už jste profesionál, student nebo jen nadšenec, Brno Creative Days vám nabídne nezapomenutelný zážitek plný inspirace a nových poznatků.

Navštivte Brno Creative Days 2024 a objevte svět kreativity, vědy a umění v jeho nejkrásnějších podobách!